Skip to content

Cookiebeleid | CASIO

Standaard verzendtijd: max. 3 werkdagen          Gratis verzending van meer dan 79 €          Gratis retourzending.

Cookiebeleid

Laatst gewijzigd: [2023-01-31]

 

Deze Cookieverklaring beschrijft hoe CASIO Europe GmbH, Casio-Platz 1, D-22848 Norderstedt, Duitsland ("CASIO", "Wij", "Onze" of "Ons") cookies, web beacons, pixels en plug-ins (gezamenlijk "Cookies en Vergelijkbare Technologieën" genoemd) gebruikt om informatie te verzamelen en op te slaan wanneer de gebruiker ("U" of "Uw") Onze website [www.casio.com/nl] [gshock.casio.com/nl] ("Website") bezoekt. Deze Cookieverklaring beschrijft verder hoe Wij als verwerkingsverantwoordelijke de persoonsgegevens en andere informatie die via Cookies en Vergelijkbare Technologieën worden verzameld, verder verwerken in het bijzonder in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming ("AVG").

 

Inhoudsopgave


I. Algemene informatie

1. Wat zijn cookies en welke informatie verzamelen ze?
2. Waarom zijn cookies nuttig?
3. First party en third party cookies
4. Web beacons, pixel en plug-ins
5. Sessie- en permanente Cookies en Vergelijkbare Technologieën
6. Koppeling van Cookies en Vergelijkbare Technologieën aan andere gegevens
7. Delen van Cookiegegevens en gegevens over websitegebruik met dochterondernemingen en dealers/partners van CASIO
8. Aanvullende informatie over uitgevoerde diensten van derden
9. Uitschakelen, verwijderen of afmelden van Cookies en Vergelijkbare Technologieën
10. Gevolgen van het uitschakelen van Cookies en Vergelijkbare Technologieën en dus van het niet verstrekken van persoonlijke informatie


II. Details over de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die op de Website worden gebruikt, de rechtsgrondslagen, de bewaartermijnen en de ontvangers van de gegevens

1. Strikt noodzakelijke Cookies en Vergelijkbare Technologieën
2. Voorkeuren Cookies en Vergelijkbare Technologieën
3. Statistische Cookies en Vergelijkbare Technologieën
4. Gerichte Advertentie Cookies en Vergelijkbare Technologieën

 

III. Ontvangers en categorieën van ontvangers aan wie Wij Persoonsgegevens doorgeven

 

IV Grensoverschrijdende doorgifte van gegevens

 

V. Uw rechten, Hoe U Uw rechten kunt uitoefenen, Cookies en Vergelijkbare Technologieën uitschakelen

1. Uw rechten
2. Hoe U Uw rechten kunt uitoefenen en Cookies en Vergelijkbare Technologieën uit kunt schakelen

 

VI. Meer informatie

 

 

I. Algemene informatie

 

1. Wat zijn cookies en welke informatie verzamelen ze?

Wanneer U Onze Website bezoekt, kunnen Wij of een geautoriseerde derde partij U een cookie sturen. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op Uw apparaat kunnen worden geplaatst. Wanneer een website wordt bezocht, zal een cookie die op een apparaat is geplaatst informatie sturen naar de partij die de cookie heeft geplaatst. Cookies komen veel voor en worden op veel websites gebruikt. Elk cookie bevat meestal de naam van het domein waarvan het afkomstig is, de "levensduur" van de cookie en meestal het IP-adres of een ander uniek nummer van het apparaat, en kan dus persoonsgegevens bevatten, d.w.z. informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.

 

2. Waarom zijn cookies nuttig?

Cookies stellen een website-eigenaar in staat nuttige dingen te doen; een cookie stelt een website-eigenaar bijvoorbeeld in staat te achterhalen of een computer (en waarschijnlijk de gebruiker ervan) de site eerder heeft bezocht. In het algemeen is het doel van cookies het verbeteren van de prestaties van de website en de ervaring van de gebruiker bij het gebruik van die website. Cookies helpen om een website efficiënter te laten werken, extra functies mogelijk te maken en website-eigenaren extra informatie te verschaffen over Uw bezoek aan een website. Cookies stellen een website-eigenaar ook in staat het algemene gebruik van de site te volgen en te bepalen aan welke gebieden gebruikers de voorkeur geven. Cookies helpen de gebruiker om het bezoek aan een website te vergemakkelijken door de gebruiker bij terugkomst te herkennen en de gebruiker een aangepaste ervaring te bieden.

 

3. Cookies van eerste en derde partijen

Onze Website kan cookies van eerste partijen plaatsen en derde partijen toestaan om cookies op Uw apparaat te plaatsen. Het verschil tussen een 'cookie van een eerste partij' en een 'cookie van een derde partij' heeft te maken met de controle van de partij die de cookie plaatst. Cookies van eerste partijen zijn cookies die specifiek zijn voor de website die ze heeft aangemaakt. Het gebruik ervan stelt Ons in staat een efficiënte dienst te verlenen en de gedragspatronen van bezoekers aan de Website te volgen. Cookies van derden daarentegen worden door een derde partij (d.w.z. niet door Ons) op Uw apparaat geplaatst. Hoewel wij derden toegang kunnen verlenen tot de Website om deze cookies op de apparaten van gebruikers te plaatsen, behouden wij geen controle over de door cookies geleverde informatie, noch hebben wij toegang tot die gegevens. Deze informatie wordt volledig beheerd door die derde partij in overeenstemming met hun respectieve privacybeleid.

 

4. Web beacons, pixel en plug-ins

Wij of een geautoriseerde derde partij kunnen web beacons op Onze Website hebben geïmplementeerd. Web beacons worden gebruikt om te controleren of een gebruiker toegang heeft gehad tot bepaalde inhoud op Onze Website.

Wij of een geautoriseerde derde partij kunnen pixels op Onze Website hebben geïmplementeerd. Pixels zijn kleine grafische bestanden in de header van Onze Website. Wanneer u Onze Website bezoekt, kan uw webbrowser de afbeelding automatisch downloaden, waarbij uw eindapparaat een verzoek moet sturen naar Onze server of de server van de geautoriseerde derde partij, waar de bronafbeelding is opgeslagen. Dit verzoek verschaft informatie over het eindapparaat en kan dus persoonlijke gegevens bevatten. Pixels komen veel voor en worden op veel websites gebruikt.

Wij gebruiken zogenaamde functionele plug-ins op Onze Website. Een plug-in is een softwarecomponent die een specifieke functie aan Onze Website toevoegt. Door het gebruik van de functionele plug-ins implementeren wij bepaalde functies die strikt noodzakelijk zijn voor de werking van Onze Website. Functionele plug-ins komen veel voor en worden op veel websites gebruikt. Elke functionele plug-in zal doorgaans informatie verwerken over wie Onze Website bezoekt en/of gegevens invoert op Onze Website.

Wij gebruiken zogenoemde social plug-ins van sociale netwerken op Onze Website. Een plug-in is een softwarecomponent die een specifieke functie aan Onze Website toevoegt. Door gebruik te maken van de plug-ins van sociale netwerken implementeren wij bepaalde netwerk-gerelateerde functies (bijv. Like- of Share-knoppen). Om de bescherming van uw gegevens te waarborgen, worden de plug-ins niet rechtstreeks in de pagina geïntegreerd, maar gebruiken wij alleen een HTML-link (de zogenoemde "Shariff-oplossing" van c't). Dit zorgt ervoor dat wanneer u Onze Website oproept die dergelijke plug-ins bevat, er nog steeds geen verbinding is met de servers van de provider van het desbetreffende sociale netwerk. Wanneer u op een van de knoppen klikt, wordt een nieuw venster van uw browser geopend en wordt de pagina van het betreffende sociale netwerk opgeroepen, waarop u (eventueel na invoer van uw inloggegevens) bijvoorbeeld op de knop "Vind ik leuk" of "Delen" kunt klikken.

 

5. Sessie- en permanente Cookies en Vergelijkbare Technologieën

Onze Website kan sessie- en permanente Cookies en Vergelijkbare Technologieën op Uw apparaat plaatsen. Het verschil tussen een sessie- en een permanente cookie, web beacon, pixel en plug-in heeft betrekking op de duur van de cookie, web beacon, pixel en plug-in. Sessietechnologieën zijn Cookies en Vergelijkbare Technologieën die doorgaans zo lang meegaan als dat U Uw browser gebruikt, oftewel een browsersessie. Wanneer U Uw browsersessie beëindigt, vervalt de cookie, web beacon, pixel en/of plug-in. Permanente Cookies en Vergelijkbare Technologieën zijn, zoals de naam al aangeeft, permanent en blijven bestaan nadat U Uw browser hebt gesloten. Dit zorgt bijvoorbeeld voor een snellere en vaak handigere toegang tot Onze Website.

 

6. Koppeling van Cookies en Vergelijkbare Technologieën aan andere gegevens

Informatie die wordt verzameld via het gebruik van een cookie, web beacon, pixel en/of plug-in ("Cookiegegevens") is niet gekoppeld aan directe persoonlijke identificatoren (bijv. Uw naam of e-mailadres), tenzij U klant wordt van Casio. Zodra U persoonsgegevens verstrekt op Onze website (bijv. door U aan te melden om informatie van ons te ontvangen), kunnen wij deze persoonsgegevens koppelen aan Cookiegegevens of andere gegevens die verband houden met Uw bezoek(en) aan Onze websites. Voordat Wij dit doen, zullen Wij U hiervan op de hoogte stellen en Uw toestemming vragen of U een recht geven om bezwaar te maken, indien vereist door de toepasselijke wetgeving.

Indien U geregistreerd bent met een Casio-ID, zullen Wij, voor zover wettelijk toegestaan, Cookiegegevens combineren met Uw Casio-ID om Uw tevredenheid over Onze diensten te vergroten. Voor zover toegestaan, wordt uw Casio-ID geïdentificeerd door u aan te melden met uw Casio-ID of door gebruik te maken van uw IP-adres dat wordt verzameld via Cookies en Vergelijkbare Technologieën.

 

7. Delen van Cookiegegevens en gegevens over websitegebruik met dochterondernemingen en dealers/partners van CASIO 

De gegevens die worden verzameld wanneer U Onze websites bezoekt, d.w.z. Cookiegegevens en andere gebruiksgegevens van de website (samen "Websitegegevens"), worden gemeten door Adobe Analytics, geleverd door Adobe Systems Software Ireland Limited, 4-6 Riverwalk, City West Business Campus, Saggart, Dublin 24, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en doorgegeven aan een platform voor gebruikersgegevens dat wordt geleverd door Treasura Data, Inc., 800 W. El Camino Real, Suite 180 Mountain View, CA 94040 Verenigde Staten, gevestigd in Japan ("User Data Platform"). De gegevens die op de server van Adobe Analytics worden verzameld, worden eenmaal per dag automatisch doorgegeven aan het User Data Platform. Vervolgens worden de gegevens gerepliceerd in het User Data Platform en worden de gegevens die niet nodig zijn voor marketingactiviteiten en analyse verwijderd of bewerkt. De gegevens die oorspronkelijk aan het User Data Platform zijn doorgegeven, worden ongewijzigd bewaard (d.w.z. niet bewerkt of verwijderd). In het User Data Platform worden de Websitegegevens gecontroleerd aan de hand van gegevens die verbonden zijn met Casio-ID's die al in de database zijn opgenomen. Als het IP-adres dat is gekoppeld aan de Websitegegevens overeenkomt met het IP-adres van de gegevens die zijn gekoppeld aan de Casio-ID's, worden de Websitegegevens gekoppeld aan de Casio-ID's van elke betrokken gebruiker. Casio's dochterondernemingen en dealers/partners kunnen toegang krijgen tot het User Data Platform om de gegevens te gebruiken die zijn geregistreerd met de Casio-ID's van elke gebruiker, voor zover dit nodig is voor marketingactiviteiten en analyse in de marktlanden van deze dochterondernemingen en dealers/partners.

De gegevens die oorspronkelijk zijn doorgegeven aan en gerepliceerd zijn in het User Data Platform zullen ongewijzigd worden bewaard. Andere gegevens die in een server van Adobe Analytics worden bewaard, zullen 36 maanden worden bewaard en voor analyse worden gebruikt. De gegevens die in het User Data Platform worden bewaard, zullen 36 maanden worden bewaard op een manier waarop personen geïdentificeerd kunnen worden.

Het bovenstaande zal alleen worden uitgevoerd indien dit op grond van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming is toegestaan en, waar nodig, geldige toestemming is verkregen.

 

8. Aanvullende informatie over uitgevoerde diensten van derden

Naast de verdere uitleg in deze Cookie Notice, gebruiken Wij enkele Cookies en Vergelijkbare Technologieën van derde partijen, waarover Wij U hieronder apart willen informeren:

 

a. Google Ads, Remarketing & Conversion Tracking

Onze Website maakt gebruik van Google Ads, Remarketing & Conversion Tracking.
In dit verband worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

(i) Browser type;
(ii) Besturingssysteem;
(iii) Voorkeurstaal;
(iv) Bezoek aan Onze Website inclusief datum en tijd;
(v) Eerder bezochte website;
(vi) Het aantal keren dat Onze advertenties worden weergegeven op websites van derden (zogenaamde advertentie impressies);
(vii) Laatste vertoning van een van Onze advertenties op websites van derden;
(viii) Aangeklikte advertenties van CASIO op websites van derden;
(ix) Handelingen op Onze Website na het klikken op een van Onze advertenties op websites van derden;
(x) Laatste Google zoekopdracht inclusief datum en tijd;
(xi) Hostnaam van Uw computer/eindapparaat (IP-adres, afgekort); en
(xii) Alfanumeriek gebruikers-ID.

 

Een cross-device gebruik van trackingtechnologieën van Google vindt alleen plaats voor zover U een Google account hebt en daarin "gepersonaliseerde reclame" hebt geactiveerd. U kunt te weten komen in welke categorieën U in het Google Display Netwerk op Uw interesses gebaseerde advertenties te zien krijgt door te klikken op de i-knop naast de advertentie of op de Google pagina "Waarom zie ik deze advertentie?". Specifieke informatie over gegevensoverdracht met betrekking tot Google vindt U onder de volgende links:

(i) https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=nl; en
(ii) https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/.

Voor meer informatie over hoe Google advertentieproducten Uw persoonsgegevens verwerken, klik hier.

 

U kunt het gebruik van tracking Cookies voor op interesses gebaseerde advertenties alleen in het Google Display Netwerk weigeren door de schuifbalk voor "Gepersonaliseerde advertenties op het web" en/of voor "Gepersonaliseerde advertenties in Google zoeken" van links naar rechts te schuiven in de advertentie-instellingen van Google. Hoe U advertenties of individuele adverteerders afzonderlijk kunt blokkeren, vindt U hier.

 

Voor informatie over (i) de namen van de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die worden gebruikt in verband met Google Ads, Remarketing & Conversion Tracking, (ii) de aanbieder, (iii) de doeleinden, (iv) de vervaldatum en (v) het type, verwijzen Wij naar de tabel in sectie II 4., naar de vermeldingen „Marketing“, van deze Cookie Notice.

 

b. Facebook Custom Audience Pixel

Onze Website maakt gebruik van de Facebook Custom Audience pixel.
In dit verband worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

(i) Browser Type;
(ii) Besturingssysteem;
(iii) Voorkeurstaal;
(iv) Bezochte websites, inclusief datum en tijd;
(v) Hostnaam van Uw computer/eindapparaat (IP-adres); en
(vi) Alfanumeriek gebruikers-ID.

 

Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Facebook, klik hier.
CASIO en Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland ("Facebook Ierland") hebben met betrekking tot de door de Facebook Custom Audience pixel verwerkte gegevens een overeenkomst voor gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid gesloten, die U hier kunt openen en waarin de verantwoordelijkheden voor de bescherming van Uw persoonsgegevens als volgt zijn vastgelegd:

(i) Gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door de Facebook Custom Audience pixel met betrekking tot het gebruik van Onze Website waarin de Facebook Custom Audience pixel is opgenomen en de overdracht van persoonsgegevens aan Facebook Ierland voor de volgende doeleinden:

(a) Targeting van Onze advertenties: Wij dragen persoonsgegevens over aan Facebook Ierland om Onze reclamecampagnes te richten op mensen die interactie hebben met Ons als bedrijf. Wij kunnen Facebook Ierland opdracht geven om door Ons gedefinieerde doelgroepen te creëren, dat wil zeggen groepen Facebook gebruikers op basis van gegevens die zijn verzameld via de Facebook Custom Audience pixel in verband met het gebruik van Onze Website, teneinde gerichte reclamecampagnes te kunnen voeren. Facebook Ierland zal deze gegevens verwerken om dergelijke doelgroepen voor Ons te creëren.
(b) Aflevering van Promotionele en Transactionele berichten: Facebook Ierland kan gematchte gebruikers-ID's en bijbehorende gegevens die zijn verzameld via de Facebook Custom Audience pixel met betrekking tot het gebruik van Onze Website gebruiken om Ons te helpen personen te benaderen met transactionele en andere commerciële berichten in Messenger en andere producten van het bedrijf Facebook.
(c) Het verbeteren van advertenties, het personaliseren van functies en inhoud, en het verbeteren en beveiligen van Facebook producten: Wij voorzien Facebook Ierland van gegevens verzameld via de Facebook Custom Audience pixel met betrekking tot het gebruik van Onze Website om de targeting van advertenties te verbeteren en de levering van Onze advertentiecampagnes te optimaliseren. Facebook Ierland kan deze gegevens koppelen aan personen die Facebook bedrijfsproducten gebruiken om Onze advertentiecampagnedoelstellingen te ondersteunen, de effectiviteit van modellen voor de levering van advertenties te verbeteren en de relevantie van advertenties voor personen te bepalen. Facebook Ierland kan deze gegevens gebruiken om de functies en inhoud (inclusief advertenties en aanbevelingen) die Facebook Ierland toont aan personen op en buiten Facebook-bedrijfsproducten te personaliseren.

(ii) In het kader van de gedeelde verwerkingsverantwoordelijkheid kunt U contact opnemen met

(a) CASIO Europe, gevestigd te Casio-Platz 1 D-22848 Norderstedt, Duitsland, per e-mail aan dataprotection@casio.de; en
(b) Facebook Ierland (contactgegevens voor Facebook Ierland en de privacyfunctionaris van Facebook Ierland zijn te vinden op https://www.facebook.com/about/privacy).

(iii) Facebook Ierland en Wij zijn elk verantwoordelijk voor het verstrekken van de rechtsgrondslag voor Onze eigen gegevensverwerking.
(iv) Wij zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie over de gezamenlijke verwerkingen.
(v) Facebook Ierland is verantwoordelijk voor de naleving van Uw rechten op grond van de artikelen 15-20 van de AVG met betrekking tot persoonsgegevens die door Facebook Ierland worden bewaard na gezamenlijk beheer.
(vi) Facebook Ierland en Wij zijn elk verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de uitoefening van het recht op bezwaar overeenkomstig art. 21 AVG met betrekking tot Onze eigen verwerkingsactiviteiten.
(vii) Facebook Ierland is verantwoordelijk voor de beveiliging van de Facebook Custom Audience pixel. Wij zijn verantwoordelijk voor de juiste technische implementatie en configuratie van de Facebook Custom Audience pixel, waarbij Wij de beschikbare documentatie met betrekking tot de juiste technische implementatie en configuratie dienen te volgen.
(viii) Facebook Ierland is verantwoordelijk voor het melden van inbreuken in verband met persoonsgegevens aan de toezichthoudende autoriteit of de betrokkenen, naargelang het geval, voor zover een inbreuk in verband met persoonsgegevens verband houdt met de verplichtingen van Facebook Ierland, of Wij zijn verantwoordelijk voor zover een inbreuk in verband met persoonsgegevens verband houdt met Onze verplichtingen.
(ix) Alle andere verantwoordelijkheden voor de naleving van de verplichtingen uit hoofde van de AVG met betrekking tot gezamenlijke verwerking blijven bij elke partij afzonderlijk berusten.
(x) U kunt contact opnemen met zowel Facebook Ierland als met Ons als U vragen heeft over gegevensbescherming of Uw wettelijke rechten in het kader van gegevensbescherming wilt uitoefenen.
(xi) De gezamenlijke verantwoordelijken voor de verwerking zijn overeengekomen elkaar te informeren en bij te staan om ervoor te zorgen dat Uw verzoeken inzake gegevensbescherming op passende wijze en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming worden behandeld.

 

Voor meer informatie over hoe Facebook Ierland persoonsgegevens verwerkt, met inbegrip van de rechtsgrondslag waarop Facebook Ierland zich baseert en hoe betrokkenen hun rechten tegen Facebook Ierland kunnen uitoefenen, zie de privacyverklaring van Facebook Ierland op https://www.facebook.com/about/privacy.

 

Specifieke informatie over gegevensoverdracht met betrekking tot Facebook vindt U onder de volgende links:

(i) https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum;
(ii) https://nl-nl.facebook.com/help/566994660333381 ; en
(iii) https://www.facebook.com/policy.php.

 

U kunt het gebruik van alleen de Facebook pixel weigeren door op deze link te klikken.
Voor informatie over (i) de namen van de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die worden gebruikt in verband met de Facebook Custom Audience pixel, (ii) de aanbieder, (iii) de doeleinden, (iv) de vervaldatum en (v) het type, verwijzen Wij naar de tabel in sectie II 4., naar de vermeldingen „Marketing“, van deze Cookie Notice.

 

c. Criteo Retargeting

Onze Website maakt gebruik van Criteo Retargeting.
In dit verband worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

(i) Identificatiecode van de Criteo Cookie die Wij aan Uw webbrowser hebben toegewezen;
(ii) Reclame-ID van Uw smartphone;
(iii) Indien van toepassing, de Cookie-ID van het uitwisselingsplatform;
(iv) Technische informatie over het apparaat dat U gebruikt;
(v) De user agent reeks van Uw browser, d.w.z. een reeks tekens die door Uw browser wordt verzonden naar de server van de website die U bezoekt om informatie door te geven over het type apparaat dat U gebruikt (smartphone, computer, enz.) en het besturingssysteem van Uw apparaat (versie, taal, systeemdatum en -tijd, enz.);
(vi) Gebruik van een ad blocker;
(vii) Hostnaam van Uw computer/eindapparaat (IP-adres, afgekort); en
(viii) Informatie over Uw gebruik van Onze Website (producten die U hebt bekeken, aan Uw winkelwagentje hebt toegevoegd of hebt gekocht).

 

CASIO en Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Parijs, Frankrijk ("Criteo") hebben met betrekking tot de door Criteo verwerkte gegevens een overeenkomst voor gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid gesloten, die U hier kunt openen en waarin de verantwoordelijkheden voor de bescherming van Uw persoonsgegevens als volgt zijn vastgelegd:

(i) Gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Criteo met betrekking tot het gebruik van Onze Website waarin Criteo Retargeting is opgenomen en op de overdracht van de persoonsgegevens aan Criteo.
(ii) Wij en Criteo zullen voldoen aan de eisen die voortvloeien uit de wetgeving inzake gegevensbescherming. Wij en Criteo zullen de verplichtingen uit hoofde van de overeenkomst voor gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken niet op zodanige wijze nakomen en/of van de andere verwerkingsverantwoordelijke verlangen dat hij zijn verplichtingen nakomt op zodanige wijze dat de andere verwerkingsverantwoordelijke zijn verplichtingen uit hoofde van de wetgeving inzake gegevensbescherming schendt.
(iii) Wij en Criteo zullen rekening houden met alle privacybeginselen waarin de wetgeving inzake gegevensbescherming voorziet, met inbegrip van maar niet beperkt tot de beginselen van doelbinding, gegevensminimalisering, juistheid, opslagbeperking, beveiliging, integriteit en vertrouwelijkheid, transparantie en bescherming van persoonsgegevens door ontwerp en standaardinstellingen.
(iv) Wij en Criteo zullen registers bijhouden van de verwerking van persoonsgegevens die onder de respectieve verwerkingsverantwoordelijke vallen.
(v) Wij en Criteo zullen redelijke technische en organisatorische maatregelen nemen om een beveiligingsniveau te waarborgen dat is afgestemd op de risico's die de verwerking van persoonsgegevens door elk van de partijen met zich meebrengt (waaronder, voor partners, met betrekking tot de digitale partner eigendommen), met name om de persoonsgegevens te beschermen tegen onopzettelijke of onrechtmatige vernietiging of onopzettelijk verlies, wijziging, ongeoorloofde bekendmaking of toegang.
(vi) Wij en Criteo zullen alle nodige maatregelen nemen om elke inbreuk in verband met persoonsgegevens die door elk van de partijen worden verwerkt, ongedaan te maken, de gevolgen ervan te beperken, elke verdere inbreuk in verband met persoonsgegevens te voorkomen en, indien nodig, de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit(en) en de betrokkenen daarvan in kennis te stellen. (vii) Wij en Criteo zullen samenwerken bij het opstellen van de vereiste gegevensbeschermingseffectbeoordelingen.
(viii) Wij en Criteo zullen elke beoordeling, raadpleging en/of kennisgeving aan de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteiten of U, met betrekking tot Onze verwerking, uitvoeren;
(ix) Wij en Criteo behandelen verzoeken en/of klachten van betrokkenen, met name verzoeken betreffende de uitoefening van hun rechten op grond van de gegevensbeschermingswetgeving, waaronder het recht op toegang, rectificatie, wissing en bezwaar, en het recht om toestemming in te trekken. Indien een partij een verzoek ontvangt van een betrokkene met betrekking tot door de andere partij verwerkte persoonsgegevens, verwijst die ontvangende partij de betrokkene naar de privacyverklaring van de andere partij, waarin wordt uitgelegd hoe zij hun verzoek bij de andere partij kunnen indienen, zodat die andere partij rechtstreeks op het verzoek van de betrokkene kan reageren.

 

Voor meer informatie over hoe Criteo persoonsgegevens verwerkt, inclusief hoe betrokkenen hun rechten tegen Criteo kunnen uitoefenen, zie de privacyverklaring van Criteo op https://www.criteo.com/privacy/.

Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Criteo, klik hier.
De opt-out link om Criteo uit te schakelen vindt U hier.
Voor informatie over (i) de namen van de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die in verband met Criteo worden gebruikt, (ii) de providers, (iii) de doeleinden, (iv) de vervaldatum en (v) het type, wordt verwezen naar de tabel in sectie II 4., naar de vermeldingen „Marketing“, van deze Cookie Notice.

 

d. YouTube video's

Wij hebben YouTube video's opgenomen op Onze Website, die worden opgeslagen op het YouTube.com platform en rechtstreeks kunnen worden bekeken via Onze Website.
In dit verband worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

(i) Hostnaam van Uw computer/eindapparaat (IP-adres);
(ii) Datum en tijd van de oproep/download;
(iii) De geraadpleegde pagina met de embedded YouTube video;
(iv) Indien van toepassing, de naam van het gedownloade bestand;
(v) Gebruikt browsertype;
(vi) het besturingssysteem van Uw eindapparaat; en
(vii) Het feit dat de video toegankelijk is via Onze webshop.

 

Als U een Google gebruikersaccount hebt en ingelogd bent, kunnen verdere persoonsgegevens van U worden verwerkt. Dit hangt af van de overeenkomst tussen U en Google.
Meer informatie over de omvang en de doeleinden van de gegevensverwerking door YouTube vindt U hier en hier.
Specifieke informatie over gegevensoverdracht met betrekking tot Google vindt U onder de volgende links:

(i) https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=nl; en
(ii) https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/.

 

Voor informatie over (i) de namen van de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die worden gebruikt in verband met YouTube video's, (ii) de providers, (iii) de doeleinden, (iv) de vervaldatum en (v) het type, verwijzen Wij naar de tabel in sectie II 4., naar de vermeldingen „Marketing“, van deze Cookie Notice.

 

e. Social Plug-ns van Facebook en Instagram

Onze Website maakt gebruik van social plug-ins van Facebook en Instagram.
Voor informatie over het doel en de omvang van de verzameling van gegevens en de verdere verwerking van gegevens door de aanbieders, alsmede over Uw rechten in dit verband en instellingsmogelijkheden ter bescherming van Uw privacy, verwijzen Wij naar de privacyverklaringen van Facebook en Instagram.

 

Informatie over gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid met Facebook

CASIO en Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland ("Facebook Ierland") hebben met betrekking tot de door de socialplug-in van Facebook verwerkte gegevens een overeenkomst voor gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid gesloten, die U hier kunt openen en waarin de verantwoordelijkheden voor de bescherming van Uw persoonsgegevens als volgt zijn vastgelegd:

(i) Gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door de social plug-in van Facebook met betrekking tot het gebruik van Onze Website waarin de social plug-in van Facebook is opgenomen en de overdracht van persoonsgegevens aan Facebook Ierland voor de volgende doeleinden:

(a) Targeting van Onze advertenties: Wij dragen persoonsgegevens over aan Facebook Ierland om Onze reclamecampagnes te richten op mensen die interactie hebben met Ons als bedrijf. Wij kunnen Facebook Ierland opdracht geven om door Ons gedefinieerde doelgroepen te creëren, dat wil zeggen groepen Facebook gebruikers op basis van gegevens die zijn verzameld via de social plug-in van Facebook in verband met het gebruik van Onze Website, teneinde gerichte reclamecampagnes te kunnen voeren. Facebook Ierland zal deze gegevens verwerken om dergelijke doelgroepen voor Ons te creëren.
(b) Aflevering van Promotionele en Transactionele Berichten: Facebook Ierland kan gematchte gebruikers-ID's en bijbehorende gegevens die zijn verzameld via de social plug-in van Facebook met betrekking tot het gebruik van Onze Website gebruiken om Ons te helpen personen te benaderen met transactionele en andere commerciële berichten in Messenger en andere producten van het bedrijf Facebook.
(c) Het verbeteren van advertenties, het personaliseren van functies en inhoud, en het verbeteren en beveiligen van Facebook producten : Wij voorzien Facebook Ierland van gegevens verzameld via de social plug-in van Facebook met betrekking tot het gebruik van Onze Website om de targeting van advertenties te verbeteren en de levering van Onze advertentiecampagnes te optimaliseren. Facebook Ierland kan deze gegevens koppelen aan personen die Facebook bedrijfsproducten gebruiken om Onze advertentiecampagnedoelstellingen te ondersteunen, de effectiviteit van modellen voor de levering van advertenties te verbeteren en de relevantie van advertenties voor personen te bepalen. Facebook Ierland kan deze gegevens gebruiken om de functies en inhoud (inclusief advertenties en aanbevelingen) die Facebook Ierland toont aan personen op en buiten Facebook-bedrijfsproducten te personaliseren.

(ii) In het kader van de gedeelde verwerkingsverantwoordelijkheid kunt U contact opnemen met

(a) CASIO Europe, gevestigd te Casio-Platz 1 D-22848 Norderstedt, Duitsland, per e-mail aan dataprotection@casio.de; en
(b) Facebook Ierland (contactgegevens voor Facebook Ierland en de privacyfunctionaris van Facebook Ierland zijn te vinden op https://www.facebook.com/about/privacy).

(iii) Facebook Ierland en Wij zijn elk verantwoordelijk voor het verstrekken van de rechtsgrondslag voor Onze eigen gegevensverwerking.
(iv) Wij zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie over de gezamenlijk gecontroleerde verwerkingen.
(v) Facebook Ierland is verantwoordelijk voor de naleving van Uw rechten op grond van de artikelen 15-20 van de AVG met betrekking tot persoonsgegevens die door Facebook Ierland worden bewaard na gezamenlijk beheer.
(vi) Facebook Ierland en Wij zijn elk verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de uitoefening van het recht op bezwaar overeenkomstig art. 21 AVG met betrekking tot Onze eigen verwerkingsactiviteiten.
(vii) Facebook Ierland is verantwoordelijk voor de beveiliging van de sociale plug-in van Facebook. Wij zijn verantwoordelijk voor de juiste technische implementatie en configuratie van de sociale plug-in van Facebook, waarbij Wij de beschikbare documentatie met betrekking tot de juiste technische implementatie en configuratie dienen te volgen.
(viii) Facebook Ierland is verantwoordelijk voor het melden van inbreuken in verband met persoonsgegevens aan de toezichthoudende autoriteit of de betrokkenen, naargelang het geval, voor zover een inbreuk in verband met persoonsgegevens verband houdt met de verplichtingen van Facebook Ierland, of Wij zijn verantwoordelijk voor zover een inbreuk in verband met persoonsgegevens verband houdt met Onze verplichtingen.
(ix) Alle andere verantwoordelijkheden voor de naleving van de verplichtingen uit hoofde van de GDPR met betrekking tot gezamenlijke verwerking blijven bij elke partij afzonderlijk berusten.
(x) U kunt contact opnemen met zowel Facebook Ierland als met Ons als U vragen heeft over gegevensbescherming of Uw wettelijke rechten in het kader van gegevensbescherming wilt uitoefenen.
(xi) De gezamenlijk verantwoordelijken voor de verwerking zijn overeengekomen elkaar te informeren en bij te staan om ervoor te zorgen dat Uw verzoeken inzake gegevensbescherming op passende wijze en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming worden behandeld.

 

Voor meer informatie over hoe Facebook Ierland persoonsgegevens verwerkt, met inbegrip van de rechtsgrondslag waarop Facebook Ierland zich baseert en hoe betrokkenen hun rechten tegen Facebook Ierland kunnen uitoefenen, zie de privacyverklaring van Facebook Ierland op https://www.facebook.com/about/privacy.
Voor informatie over (i) de namen van de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die worden gebruikt in verband met de Facebook en Instagram social plugins, (ii) de providers, (iii) de doeleinden, (iv) het proces en (v) het type, verwijzen Wij naar de tabel in sectie II 4., naar de vermeldingen „Marketing“, van deze Cookie Notice

 

f. Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads)

Onze Website maakt gebruik van Microsoft Advertising en de bijbehorende conversion tracking en universal event tracking ("UET").
In dit verband worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

(i) Trefwoord;
(ii) Taalinstelling van de browser;
(iii) Laadtijd van de pagina;
(iv) Aangeklikte advertenties;
(v) Referrer URL;
(vi) URL van de doelpagina;
(vii) Resolutie van het gebruikte scherm;
(viii) Kleurinstellingen van het scherm;
(ix) Verblijfsduur op de Website;
(x) Opgevraagde secties op de Website;
(xi) UET ID-tag; en
(xii) Microsoft Click-ID.

Microsoft kan Uw gebruikspatronen op meerdere apparaten volgen via cross-device tracking. U kunt cross-device tracking afzonderlijk uitschakelen via de volgende link: https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/signedout?lang=nl-NL.
Voor informatie over (i) de namen van de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die worden gebruikt in verband met Microsoft Advertising en gerelateerde conversion tracking en universal event tracking, (ii) de providers, (iii) de doeleinden, (iv) de vervaldatum en (v) het type, verwijzen Wij naar de tabel in sectie II 4., naar de vermeldingen „Marketing“, van deze Cookie Notice.

 

g. TikTok

Onze Website gebruikt de TikTok-pixel.
Wij zijn de verantwoordelijke partij voor gegevensverwerking in de zin van de AVG, voor zover Wij uitsluitend de gegevens verwerken die door U via TikTok aan Ons zijn doorgegeven.
CASIO en TikTok Information Technologies UK Limited, 6th Floor, One London Wall, Londen, EC2Y 5EB, Verenigd Koninkrijk ("TikTok VK") en TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Ierland ("TikTok Ierland", TikTok VK en TikTok Ierland gezamenlijk "TikTok") zijn een overeenkomst voor gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid aangegaan met betrekking tot de gegevens die door de TikTik pixel worden verwerkt, die U hier kunt inzien en waarin de verantwoordelijkheden voor de bescherming van Uw persoonsgegevens als volgt zijn vastgelegd:

(i) Gedeelde verwerkingsverantwoordelijkheid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens in verband met het gebruik van Onze Website waarin de TikTok pixel is opgenomen en de overdracht van persoonsgegevens aan TikTok voor de volgende doeleinden:

(a) "Verzamelen en doorgeven van Developer Data en/of Event Data door (en aan) TikTok", d.w.z. dat gegevens per klik (= event) door TikTok worden verzameld voor evaluatie;
(b) "Measurement and Insight Reporting", dat is het verzamelen en evalueren van gegevens door TikTok om Ons te voorzien van passende rapportages;
(c) "Contact Details Matching", wat betekent dat Uw gegenereerde contactgegevens worden gematcht met andere door Ons ingestelde profielen/parameters;

(ii) In het kader van de gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid kunt U contact opnemen met

(e) CASIO Europe, gevestigd te Casio-Platz 1 D-22848 Norderstedt, Duitsland, per e-mail aan dataprotection@casio.de; en (f) TikTok (contactgegevens voor TikTok zijn te vinden op https://www.tiktok.com/legal/page/eea/privacy-policy/nl-nl). .

(iii) TikTok en Wij zijn elk verantwoordelijk voor de rechtsgrondslag van Onze eigen gegevensverwerking.
(iv) Wij zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie aan U met betrekking tot de verwerkingen onder gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijkheid.
(v) TikTok is verantwoordelijk voor het vervullen van de rechten van betrokkenen op grond van de artikelen 15-20 van de AVG met betrekking tot persoonsgegevens die door TikTok zijn opgeslagen na gezamenlijke verwerking.
(vi) TikTok en Wij zijn elk verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de uitoefening van het recht van bezwaar overeenkomstig art. 21 van de AVG met betrekking tot hun eigen verwerkingen.
(vii) TikTok is verantwoordelijk voor de beveiliging van de TikTok pixel. Wij zijn verantwoordelijk voor het volgen van de beschikbare documentatie over de juiste technische implementatie en configuratie van de TikTok pixel.
(viii) TikTok is verantwoordelijk voor het in kennis stellen van de toezichthoudende autoriteit of betrokkenen van inbreuken in verband met persoonsgegevens voor zover een inbreuk in verband met persoonsgegevens gevolgen heeft voor de verplichtingen van TikTok, of Wij zijn verantwoordelijk voor zover een inbreuk in verband met persoonsgegevens gevolgen heeft voor Onze verplichtingen.
(ix) Alle andere verantwoordelijkheden voor de naleving van de verplichtingen uit hoofde van de AVG met betrekking tot gezamenlijke verwerking blijven bij elke partij afzonderlijk berusten.
(x) U kunt contact opnemen met zowel TikTok als Ons als U vragen heeft over gegevensbescherming of Uw wettelijke rechten in het kader van gegevensbescherming wilt uitoefenen.
(xi) De gezamenlijk verantwoordelijken voor de verwerking zijn overeengekomen elkaar te informeren en bij te staan om ervoor te zorgen dat Uw verzoeken om gegevensbescherming op passende wijze en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming worden behandeld.

Voor specifieke informatie over gegevensoverdracht met betrekking tot TikTok, zie de volgende link https://www.tiktok.com/legal/page/eea/privacy-policy/nl-nl.

 

Zie voor meer informatie over de gegevensverwerking door TikTok de privacyverklaring van TikTok op https://www.tiktok.com/legal/page/eea/privacy-policy/nl-nl.

Voor informatie over (i) de namen van de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die in verband met TikTok worden gebruikt, (ii) de providers, (iii) de doeleinden, (iv) de vervaldatum en (v) het type, wordt verwezen naar de tabel in sectie II 4., naar de vermeldingen „Marketing“, van deze Cookie Notice.

 

h. Google Analytics 4

Onze Website gebruikt Google Analytics 4 (inclusief de functie Signaleren & Optimaliseren).

Wanneer U Google Analytics 4 gebruikt, wordt het IP-adres dat Uw eindapparaat doorgeeft wanneer U de Website gebruikt, altijd verzameld en standaard en automatisch alleen op anonieme wijze verwerkt, zodat een directe persoonlijke verwijzing naar de verzamelde informatie uitgesloten is. Deze automatische anonimisering wordt uitgevoerd door het IP-adres dat door Google binnen de lidstaten van de Europese Unie (EU) of andere verdragsluitende staten van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte (EER) door Uw eindapparaat wordt doorgegeven, te verkorten met de laatste cijfers. Google gebruikt deze en andere informatie namens Ons. Daarbij wordt het door Uw eindapparaat in het kader van Google Analytics 4 doorgegeven en verkorte IP-adres niet samengevoegd met andere gegevens van Google. Google Analytics 4 maakt het ook mogelijk om statistieken op te stellen met verklaringen over leeftijd, geslacht en interesses van websitegebruikers op basis van een evaluatie van op interesses gebaseerde reclame en met inschakeling van informatie van derden via een speciale functie, de zogenaamde "demografische kenmerken". Dit maakt het mogelijk om gebruikersgroepen van de Website te bepalen en te onderscheiden met het oog op gerichte marketingmaatregelen. De via de "demografische kenmerken" verzamelde gegevens kunnen echter niet worden toegewezen aan een specifieke persoon en dus ook niet aan U persoonlijk.

Meer juridische richtsnoeren over Google Analytics 4, inclusief een kopie van de standaardbepalingen inzake gegevensbescherming, is te vinden op:

(i) https://policies.google.com/privacy?hl=nl en;
(ii) https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=nl.

U kunt Uw toestemming voor het verwerken van informatie via de analyticsdiensten van Google ook afzonderlijk intrekken door de browserplug-in te downloaden en te installeren die beschikbaar is via de volgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.
Voor informatie over (i) de namen van de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die worden gebruikt in verband met Google Analytics 4, (ii) de providers, (iii) de doeleinden, (iv) de vervaldatum en (v) het type, verwijzen Wij naar de tabel in sectie II 4., naar de vermeldingen „Marketing“, van deze Cookie Notice.

 

i. Squarelovin

We gebruiken op deze site Squarelovin, een marketingsuite die oplossingen biedt voor instagram analytics, social commerce en visuele marketing. Aanbieder is Anchor Media GmbH, Budapester Straße 45, 20359 Hamburg, Duitsland.

Wij gebruiken de dienst daarbij voor het integreren van door gebruikers van sociale media gegenereerde inhoud (zogenaamde "User Generated Content") met het oog op het analyseren van marketingsuccessen, het evalueren van websiteactiviteiten en het bijhouden van conversies.
Het integreren van door gebruikers gegenereerde inhoud op onze website gebeurt via de servers van de dienstverlener. Bij de integratie van de dienst van Squarelovin worden de gegevens van bezoekers van onze website niet doorgegeven aan sociale media platforms.
Verder kunnen wij met behulp van de dienst in beperkte mate bijhouden hoe bezoekers van deze website met de User Generated Content omgaan en zich op onze website gedragen (bijv. of ze een product kopen).
We kunnen, in voorkomende gevallen, andere bedrijven, die deel uitmaken van onze groep, toegang verlenen tot de door Squarelovin gegenereerde analysegegevens. Deze toegang is nodig, om het voor de betreffende bedrijven inzichtelijker te maken, of de integratie van User Generated Content een positief effect heeft op het verkoopsucces in het betreffende land.

 

Voor analysedoeleinden worden de volgende gegevens verzameld:

(i) IP-adres
(ii) User Agent van de gebruiker
(iii) Taal van de geladen stream
(iv) ID van de stream
(v) Product-ID
(vi) Klikgedrag
(vii) Afrekenprijs
(viii) Informatie, of er een aankoop is gedaan

 

Zie voor meer informatie het privacybeleid van Squarelovin https://squarelovin.com/de/privacy.
Meer informatie over (i) de namen van de cookies en soortgelijke technologieën die in verband met Squarelovin worden gebruikt, (ii) de provider, (iii) de doeleinden, (iv) de vervaldatum en (v) het type, kunt u vinden in de Tabel in Paragraaf II 4. van deze Cookie Notice (daar de vermeldingen "Marketing").

 

9. Uitschakelen, wissen of afmelden van Cookies en Vergelijkbare Technologieën

U kunt het gebruik van op toestemming gebaseerde Cookies en Vergelijkbare Technologieën van eerste partijen weigeren door de juiste instelling te selecteren in het Cookie Control Center .

 

Waar mogelijk, hebben wij in de volgende tabel een link geplaatst waarin wordt uitgelegd hoe u zich kunt afmelden bij een derde partij die U Cookies en Vergelijkbare Technologieën aanbiedt.

 

Naam Aanbieder Hoe af te zien van deelname
Youtube.com Google https://support.google.com/Youtube/answer/32050
Google Analytics Google https://support.google.com/campaignmanager/answer/2893966?hl=en
Adobe Analytics Adobe https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html


Bovendien laten de meeste webbrowsers ten minste enige controle toe over de meeste Cookies en Vergelijkbare Technologieën via de browserinstellingen. U kunt het gebruik van Cookies en Vergelijkbare Technologieën weigeren door de juiste instellingen in Uw browser te selecteren om Cookies en Vergelijkbare Technologieën te weigeren. U kunt ook bestaande Cookies en Vergelijkbare Technologieën verwijderen via Uw browser. Voor meer informatie, gelieve de volgende websites te bezoeken (afhankelijk van de browser die U gebruikt):
Firefox, Internet Explorer, Google Chrome en Safari.

 

10. Gevolgen van het uitschakelen van Cookies en Vergelijkbare Technologieën en dus van het niet verstrekken van persoonlijke informatie

Wij wijzen U erop dat als U Cookies en Vergelijkbare Technologieën uitschakelt, U mogelijk niet de volledige functionaliteit van Onze websites kunt gebruiken. In het bijzonder kan het zijn dat U beperkte toegang heeft tot bepaalde onderdelen of een andere ervaring beleeft. 

U kunt JavaScript ook te allen tijde uitschakelen. Vergeet niet dat sommige functies van Onze websites mogelijk niet goed werken tenzij Cookies en Vergelijkbare Technologieën en JavaScript zijn ingeschakeld, en dat sommige delen van Onze websites mogelijk helemaal niet werken.

 

II. Details over de Cookies en Vergelijkbare Technologieën die op de Website  worden gebruikt, de rechtsgrondslagen, de bewaartermijnen en de ontvangers van de gegevens

 

1. Strikt noodzakelijke Cookies en Vergelijkbare Technologieën

Strikt noodzakelijke Cookies en Vergelijkbare Technologieën zijn vereist om op de Website te browsen en de functionaliteiten van de Website te gebruiken. Wij zullen deze Cookies en Vergelijkbare Technologieën gebruiken voor zover zij noodzakelijk zijn om de door U specifiek gevraagde functies van de Website mogelijk te maken. Indien U strikt noodzakelijke Cookies en Vergelijkbare Technologieën uitschakelt, zal de functionaliteit van de Website worden aangetast.

Voor strikt noodzakelijke Cookies en Vergelijkbare Technologieën is Uw toestemming niet vereist. De rechtsgrondslag voor het opslaan van informatie op Uw eindapparatuur of voor toegang tot informatie die reeds op Uw eindapparatuur is opgeslagen, is artikel 11.7a (3) Telecommunicatiewet. De rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonlijke informatie door het gebruik van strikt noodzakelijke Cookies en Vergelijkbare Technologieën is de uitvoering van een overeenkomst (Art. 6 (1) (b) AVG) (indien Wij met U een overeenkomst hebben gesloten over het gebruik van de website) of gerechtvaardigde belangen van Ons of derden (Art. 6 (1) (f) AVG), zoals het leveren van een functionerende website. Volgens Onze beoordeling is dit gerechtvaardigde belang niet in strijd met zwaarder wegende belangen of fundamentele rechten en vrijheden van betrokkenen.

 

2. Voorkeuren Cookies en Vergelijkbare Technologieën

Voorkeuren Cookies stellen Ons in staat de door U gemaakte selecties, voorkeuren en instellingen op te slaan (b.v. taal, regio, tekstgrootte, lettertype). Als U Voorkeuren Cookies en Vergelijkbare Technologieën uitschakelt, zal de Website Uw voorkeuren niet onthouden en dus minder geschikt voor U zijn. De wettelijke basis voor het opslaan van informatie op Uw eindapparatuur of toegang tot informatie die reeds op Uw eindapparatuur is opgeslagen, is Uw toestemming (artikel 11.7a (1) Telecommunicatiewet). De rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonlijke informatie door middel van functionele Cookies en Vergelijkbare Technologieën is Uw toestemming (Art. 6 (1) (a) AVG).

 

3. Statistische Cookies en Vergelijkbare Technologieën

Statistische Cookies en Vergelijkbare Technologieën stellen Ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik en de reikwijdte van het gebruik van de Website door individuele gebruikers om Onze Website te verbeteren. Dit omvat het algehele gebruik van de Website en de gebieden waaraan de gebruiker de voorkeur geeft en stelt Ons zo in staat de prestaties van de Website te verbeteren. De wettelijke basis voor het opslaan van informatie op Uw eindapparatuur of toegang tot informatie die reeds is opgeslagen op Uw eindapparatuur is Uw toestemming (artikel 11.7a (1) Telecommunicatiewet). De wettelijke basis voor de verwerking van persoonlijke informatie door statistische Cookies en Vergelijkbare Technologieën is Uw toestemming (Art. 6 (1) (a) AVG).

 

4. Marketing Cookies en Vergelijkbare Technologieën

Marketing Cookies en Vergelijkbare Technologieën stellen Ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van de Website door individuele gebruikers en de reikwijdte van dat gebruik. Dit omvat of een gebruiker de Website eerder heeft bezocht, de website waar de gebruiker vandaan komt, het algehele gebruik van de site en gebieden waar gebruikers de voorkeur aan geven en stelt Ons zo in staat om de prestaties van de Website en de ervaring van de gebruiker bij het gebruik van de Website te verbeteren. Het stelt Ons ook in staat om de efficiëntie van Onze marketingactiviteiten te analyseren en om gerichte advertenties aan te bieden die is afgestemd op Uw interesses. Als U dergelijke Cookies en Vergelijkbare Technologieën uitschakelt, zult U geen op maat gemaakte advertenties-ervaring ontvangen. De wettelijke basis voor het opslaan van informatie op Uw eindapparatuur of toegang tot informatie die reeds op Uw eindapparatuur is opgeslagen, is Uw toestemming (Artikel 11.7a (1) Telecommunicatiewet). De rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonlijke informatie door gerichte advertenties Cookies en Vergelijkbare Technologieën is Uw toestemming (Art. 6 (1) (a) AVG).

 

Lijst van alle cookies en technologieën die op de website worden gebruikt:

 

 

III. Ontvangers en categorieën ontvangers aan wie Wij Persoonsgegevens doorgeven

 

CASIO geeft uw Persoonsgegevens door zoals beschreven in sectie B.2 van de Website Privacyverklaring.

Voor zover providers worden genoemd in de bovenstaande tabellen van deze Cookie Verklaring, treden deze providers op als dienstverleners in de zin van de Website Privacyverklaring. Wij gebruiken deze dienstverleners om namens Ons diensten en producten te leveren en zullen uw Persoonsgegevens met hen delen voor het leveren van de diensten en producten. Onze dienstverleners zijn contractueel verplicht om dergelijke Persoonsgegevens namens CASIO te verwerken onder de juiste instructies die nodig zijn voor de respectieve verwerkingsdoeleinden en om uw Persoonsgegevens op gepaste wijze te beschermen. Onze dienstverleners mogen uw Persoonsgegevens niet anderszins verwerken of delen, behalve voor zover dit wettelijk is toegestaan. Binnen CASIO en met bettrekking tot de dienstverleners is elke toegang tot uw Persoonsgegevens in verband met uw gebruik van de Website beperkt tot die personen die dit moeten weten om hun werkverantwoordelijkheden te vervullen.

 

IV. Grensoverschrijdende doorgifte van gegevens

 

Sommige ontvangers van uw Persoonsgegevens zullen gevestigd zijn of relevante activiteiten hebben buiten de Europese Economische Ruimte ("EER") (namelijk Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten), waar de wetten inzake gegevensbescherming een ander beschermingsniveau kunnen bieden dan de wetten in uw rechtsgebied. Wij zullen alle nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat doorgifte buiten de EER adequaat worden beschermd zoals vereist door de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

Door middel van het sluiten van passende overeenkomsten voor gegevensdoorgifte op basis van standaardcontractbepalingen (2021/914/EU), zoals bedoeld in Art. 46 (2) (c) AVG of andere passende middelen, die op verzoek toegankelijk zijn via de contactgegevens in sectie VI. hieronder, hebben Wij vastgesteld dat alle ontvangers buiten de EER een passend beschermingsniveau zullen bieden voor de Persoonsgegevens en dat passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen zijn getroffen om Persoonsgegevens te beschermen tegen onopzettelijke of onrechtmatige vernietiging, onopzettelijk verlies of wijziging, ongeoorloofde openbaarmaking of toegang, en tegen alle andere onwettige vormen van verwerking. Elke verdere doorgifte (inclusief aan Onze filialen buiten de EER) is onderworpen aan passende vereisten voor verdere doorgifte zoals vereist door de toepasselijke wetgeving.

 

V. Uw rechten, hoe u uw rechten kunt uitoefenen, Cookies en Vergelijkbare Technologieën uitschakelen

 

1. Uw rechten

U hebt - zoals bepaald door het toepasselijk recht - (i) het recht op toegang; (ii) het recht om een kopie te krijgen van Uw Persoonsgegevens die worden verwerkt; (iii) het recht op rectificatie; (iv) het recht op verwijdering ("recht op vergetelheid"); (v) het recht op beperking van de verwerking; (vi) het recht op gegevensoverdraagbaarheid; (vii) het recht om bezwaar te maken; en (viii) het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming.

Indien U Uw toestemming heeft verleend voor het gebruik van Cookies en Vergelijkbare Technologieën en/of voor enige verwerking van Persoonsgegevens, kunt U deze toestemming te allen tijde met toekomstige werking intrekken. Een dergelijke intrekking zal geen invloed hebben op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan de intrekking van de toestemming.

 

U kunt meer informatie over Uw rechten vinden in sectie B.5 van Onze Website Privacyverklaring.

 

2. Hoe U Uw rechten kunt uitoefenen, Cookies en Vergelijkbare Technologieën uitschakelen

U kunt uw toestemming te allen tijde met toekomstige werking intrekken via ons Cookie Control Center of door contact met ons op te nemen (zie details in sectie VI.).

U kunt uw rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen op de in Sectie VI. vermelde wijze.

 

VI. Meer informatie

 

Ga voor meer informatie naar Onze Website Privacyverklaring of neem contact met ons op via CASIO Europe GmbH, Casio-Platz 1, D-22848 Norderstedt, e-mail: dataprotection@casio.de. U kunt ook contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming CASIO Europe GmbH, ter attentie van: Data Protection Officer, Casio-Platz 1, D-22848 Norderstedt, Duitsland of e-mail naar dataprotection@casio.de.

 

 

Select a location